Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Hur man gör den perfekta hamburgaren

Hur man gör den perfekta hamburgaren
Filip Urde
  • On 6 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Detta är jakten på den perfekta hamburgaren…

Jag anser mig som en väldigt rutinerad hamburgerkock, det är en av mina absolut största paradrätter och blir endast en succé då jag inte har några hämningar över hur dem ska göras eller vilken topping som passar till. Jag testar! Och det viktigaste är att inte vara rädd för att, på ren svenska ”grisa till det hela”. Men nu har ett gäng super kockar tagit sig an uppgiften att med vetenskap skapa den perfekta hamburgaren.

Det är kockarna på Modernist Cuisine som nu valt att ta det hela till en ny nivå och går den vetenskapliga vägen för att göra hamburgare av den absolut bästa kvalitén. Inspirerande om något! Ovan kan ni se en bild på en av mina som jag hade på mobilen.

Topping: ägg, bacon, ost, smörslungade champinjoner.

 

httpv://youtu.be/UB_TVznOwK8?hd=1