Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

iPad 3, släpps om 3-4 månader enligt ny rapport…

iPad 3, släpps om 3-4 månader enligt ny rapport…
Filip Urde
  • On 14 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag sitter I skrivande stund och skriver på en iPad2, borde kanske vara nöjd, men man undrar likaväl när iPad 3 kommer. Man undrar vad den kommer innehålla, hur kommer designen att vara, hur tjock/smal den är, hur stort lagringsutrymme den kommer ha, kommer Siri 2.0 vara installerad? Skämt och sido, men faktum är att det har rapporterats, återigen om en trolig lansering, vilken kommer äga rum om ca: 3-4 månader. Det påstår i alla fall 9to5mac som tagit del av uppgifter från Digitimes. Enligt rapporten från Digitimes, så har tillverkare börjat leverera komponenter för den nya paddan medan man skurit ned på desamma för iPad 2. Ett liknande mönster dök upp mellan iPad och iPad 2, så ryktet kan vara sant. Apple kommer dock att fortsätta hålla ett högt produktionstempo för iPad 2 året ut, men sedan dra ned på takten betänkligt under första kvartalet 2012.

iPad 3 förväntas innehålla en högupplöst Retinaskärm, en fyrkärning A6-processor samt vara aningen tjockare än iPad 2.

9to5mac